Herregistratie dag / Symposium

HERREGISTRATIE DAG
  • Beschikbare data

Aanmelden? Dubbelklik op de cursus van jouw keuze. Dan word je doorgeleid naar het aanmeldformulier.

 

MDT Management of Chronic Pain (MCP)

Deze tweedaagse Engelstalige masterclass, wordt gegeven door Simon Simonsen, senior faculty uit Denemarken. Simon heeft jarenlange ervaring in een kliniek voor chronisch pijn en heeft zijn kennis omgezet naar MDT-management van chronische pijn! Deze intensieve cursus voorziet je van ‘tools’ die je de volgende dag al in de praktijk kunt toepassen.

McKenzie in Essentie (McK)

Henk presenteert een dag van herhalen van technieken, principes en casuïstiek. Maar ook een dag om de nieuwste inzichten en veranderingen in het systeem tot je te nemen. We gaan in op de zogenaamde ‘drivers of pain and disability’ en we bespreken de laatste ontwikkelingen in de literatuur. De rest van de dag passen we aan naar jullie behoeften op MDT gebied.

'De grote Casuïstiek dag' (Casus)

Casuïstiek, casuïstiek en nog eens casuïstiek. Hans en Henk nemen je mee op reis naar mooie, leuke, bijzondere, moeilijke en verrassende casussen. Uiteraard niet op een presenteerblaadje, maar vooral om zelf uit te vinden en van te leren. Waar nodig worden de casussen aangevuld met theoretische kennis. Wil je je klinisch redeneren op de proef stellen? Dit is de dag!

MUR, MDT management radiculair syndrom (MUR)

Hans presenteert de nieuwste inzichten in het behandelen van de 'Mechanical Unresponsive Radiculopathy'. Na deze 2-daagse cursus ben je weer geheel op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en ga je met een forse hoeveelheid kennis de deur uit om deze groep patiënten beter te onderzoeken en te behandelen.

 

Kosten
Accreditatie
Docent
Locatie
McK       € 2508 puntenHenk TempelmanVianen
Casus    € 250

in aanvraag bij kwaliteitshuis

Henk Tempelman en Hans van Helvoirt

Vianen
MUR      € 49013 puntenHans van HelvoirtVianen
MCP       € 55012 puntenSimon SimonsenVianen